Doğu Anadolu bölgesinde yaptığı çalışmalarla ilklere imza atılan dernekte 16 yaşındaki imkânı olmayan kızlar Van’ı temsil ederek rekor üstüne rekor kırıyor.

Feqîye Teyran Kültür Sanat Yardımlaşma Ve Dayanışma derneğinin spor kolu Van Hentbol Spor Kulübü Başkanı Muammer Takıs kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp sporcuları tamamen Vanlı genç kızlardan oluştuğunu söyleyen Takıs, “Kulübümüzün yaş ortalaması 16 olmasına rağmen bir önceki sezon gol averajıyla 1. Lige çıkamadık. 2020-2021 sezonunda ise daha fazla tecrübe kazanarak play-off grubuna kalıp 1. Lige çıkmak istiyoruz. Bu süreçte kızlarımız Van’ımızı en iyi şekilde temsil edecektir. Sahada kızlarımız Van’ımızı gururla temsil ederken Van halkının, Vanlı is adamlarının, kurum müdürlerinin ve belediyelerimizin bu süreçte kızlarımızın yalnız bırakmayıp yanlarında olması gerekmektedir. Kovit- 19 salgını nedeniyle müsabakalarımız seyircisiz olmasına rağmen bu süreçte kalpleriyle, yürekleriyle Van halkının ve kurumların yanımda olacağından bizleri yalnız bırakmayacağından şüphemiz yok. Tüm müsabakaları kazanarak 1. Lige çıkarak Van halkını gururlandırmak istiyoruz. Tüm takımlara Sakatlıksız ve fair-play dolu bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

VANBASIN

Editör: TE Bilisim