ŞEHRİVAN ÖZEL: ERDAL ERBAŞ-HAKİM İNALÖZ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Vanspor FK, zorlu Sivas deplasmanına gidiyor. Lider başladığı ligi devre arasında önce orta sıralarda kapatan, ligin ikinci yarısında ise fırtına gibi dönen temsilcimiz Sivas deplasmanında alacağı puan ile çıkışını sürdürmek istiyor. Son 6 maçta 5 galibiyet, 1 de beraberlik ile ligdeki iyi gidişatını sürdüren Vanspor FK, iki hafta önce yerleştiği play-off hattındaki yerini korumak için zorlu deplasmanda puanla dönmenin hesabını yapıyor.

VANSPOR RÖVANŞI İSTİYOR

Ligin ilk yarısında sahasında 3-0 yenildiği Sivas Belediye Spor’a karşı rövanşı alma hesaplarını yapan Vanspor, hem rövanşı alıp hem de zorlu maç haftasında rakipleri ile puan farkını açmaya çalışıyor. 6 maçta 16 puan toplayarak ligin zirvesine doğru emin adımlarla ilerleyen Vanspor, formda futbolcuları ile Sivas’ta ta taraftarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.

VANSPOR İYİ GİDİŞATI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Hem iç saha hem dış sahada ortaya koyduğu performans ile rakiplerini de tedirgin etmeye başlayan temsilcimiz Sivas Belediye’nin ardından ilk yarıda puan kaybettiği Baybur’tu da geçip ligdeki yerini iyice sağlamlaştırmaya çalışıyor. Futbolcuların iyi bir perfomans sergilediği, taraftarın yönetim ile tek yürek olarak takımının yanında yer aldığı süreçte Vanspor 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek için bu maçı da büyük bir fırsat olarak görüyor. 

ŞEHİR 1. LİG HAVASINA GİRDİ

Son dönemlerde alınan başarılı sonuçlar Vanspor taraftarını ve kenti de şampiyonluk havasına koyarken Vanspor bayrakları kentin dört bir yanını süslemeye başladı. Kurum ve kuruluşların Vanspor bayrakları ile takımının yanında durmaya çalıştığı süreçte kentte yakalanan havanın da devam etmesi bekleniyor. Şehrin takıma tam sahip çıktığı süreçte alınan sonuçlarla şampiyonluk havasının oluşması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim