ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL / ANTALYA - Van Büyükşehir Belediyespor Antalya’da girdiği kampta ligin ikinci yarısına hazırlanıyor.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısını 29 puanla 5’inci sırada kapattı. Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başlayan Vanspor Antalya Belek’te kampa girdi. 2 hafta sürecek olan kamp süresince ikinci yarıya hazırlanan Vanspor, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyor.

 

 

Belekteki kamp sabah yapılan salon çalışması ile başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan antrenman akşam saatlerinde ise tempolu tamamlandı. 18.15’te başlayan antrenman Teknik Direktör Namık Altunsoy eşliğinde yapıldı. Isınma ve 5’e 2 top yapma ile başlayan antrenman çift kale maç ile tamamlandı. Sözleşmeleri fes edilen ve takımdan gönderilen Selçuk, Rıdvan ve Ali İhsan’ın dışında sakatlıkları bulunan Serkan, Akın ve İsmail ise takımdan ayrı düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Antalya’daki yağışlı havada yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

 

 

ANTALYA'DAKİ VANLILARDAN TAKIMA DESTEK

Antrenman sonrası takımı ziyaret eden ve sporculara baklava ikramında bulunan Antalya’daki Vanlı futbol severler, takıma moral aşıladı. 

 

Editör: TE Bilisim