ŞEHRİVAN GÜNCEL: İlkbaharın gelmesi ile birlikte Van'da belediyelerin de çalışmaları başladı. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından İskele Caddesi'nden bulunan kaldırımlarda çimleme çalışması yapıldı.

 

Yoğun geçen kış ayının ardından belediyeler bahar çalışmalarına başladı. İlk olarka çukur ve bozulan yollara yama yapan belediyeler şimdi de kentin daha güzel görünmesi için kolları sıvadı.

 

 

Van Büyükşehir Belediyesi başlattığı çalışmalar kapsamında İskele Caddesi'nde bulunan kaldırımlarda çim çalışması yaptı. İlk çalışmasnı İskele Caddesi'nde yapan büyükşehir belediyesi Karayolları Kavşağına kadar ki kısımda kaldırımlarda yeni çimleri serdi.

 

 

4 karışımlı rula çimleri seren belediye çalışanları, şehrin daha güzel görünmesini sağlıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan çalışmalar akşam geç saatlere kadar devam etti.

 

 

Yapılan çalışmaları Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Fazıl Tamer ise yerine inceledi. Tamer çalışmalarına İskele Caddesi'nden başladıklarını, çimleme çalışmasının tüm alanlarda yapılacağına dikkat çekti. Tamer çalışma sonrası belediye çalışanları ile birlikte akşam saatlerinde çorba içti.

 

Editör: TE Bilisim