2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk yarışında son iki haftaya girilirken Erokspor ile Vanspor şampiyonluk için mücadele ediyor. Vanspor, bu sezon birçok maçta geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında attığı goller sayesinde kritik puanlar alırken alınan puanlar Vanspor’u şampiyonluk umudunu son iki haftaya taşıdı. İşte Vanspor’un uzatma dakikalarında attığı goller ve topladığı puanlar…

İşte Vanspor’un uzatma dakikalarında attığı goller ile topladığı puanlar…

6.HAFTA VANSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI

Vanspor 90+6 Furkan Sakı’nın attığı gol ile 1-0 kazanarak 3 puan hanesine yazdırdı.

10.HAFTA VANSPOR-DİYARBEKİRSPOR MAÇI

Vanspor’da 90+1 de Ali Doğan’ın attığı gol ile 2-1 kazanarak takımına 3 puan kazandırdı.

14.HAFTA ANKARASPOR-VANSPOR MAÇI

Vanspor 90+8 de Hasan Bilal Takımının beraberlik golünü atarken takımına 1 puan kazandırdı. 

20.HAFTA VANSPOR-BUCASPOR MAÇI

Vanspor’da 90 Harun Kavaklıdere’nin penaltıdan attığı gol ile hanesine 3 puan yazdırdı.

23.HAFTA KIRŞEHİR-VANSPOR MAÇI

Bursaspor-Vanspor maçı ile ilgili yeni gelişme! Bursaspor-Vanspor maçı ile ilgili yeni gelişme!

Vanspor 2-0 geriye düştüğü maçta Sinan Kurumuş’un 90+3, Furkan Sakı’ın 90+7’de bulduğu goller ile takımının beraberlik golünü atarken takımına 1 puan kazandırdı.

25.HAFTA ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-VANSPOR MAÇI

Vanspor geriye düştüğü maçta uzatma dakikalarında galibiyeti almaya başarırken uzatma dakikalarında Sinan Kurumuş 90+3, Metin Can Cici 90+6 attığı goller ile 2-1 kazanarak takımına 3 puan kazandırmayı başardı.

32. HAFTA KARACABEY BELEDİYESPOR-VANSPOR MAÇI

Uzatma dakikalarına yenik giren Vanspor 90+5 kaleci Nurullah Aslan’ın attığı gol ile takımını beraberliğe taşıdı. Karşılaşma 2-2 biterken takımına 1 puan kazandırdı.

35.HAFTA VANSPOR-ALTINORDU MAÇI

Uzatma dakikalarına geriye düştüğü maçta Ali Doğan’ın 90+1’de attığı gol ile takımına galibiyeti kazanırken hanesine 3 puan yazdırdı.

33.HAFTA VANSPOR-ANKARASPOR MAÇI ERTELEME MAÇI

Uzatma dakikalarına geriye düştüğü maçta Berke Demircan’ın 90+1’de attığı gol ile takımına galibiyeti kazanırken hanesine 3 puan yazdırdı.

VANSPOR, UZATMA DAKİKALARINDA 24 PUAN KAZANDI

Vanspor, 36 haftalık periyotta birçok maçta geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında attığı gollerle şampiyonluk umudunu sürdürürdü. Vanspor 9 maçta son dakikalarda attığı gollerle puan ve puanlar aldı. Bu maçlarda 90 ve uzatma dakikalarında attığı gollerle 6 galibiyet 3 beraberlik alan Vanspor 21 puan toplayarak önemli bir başarıya imza attı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER