Vanspor, Bursaspor maçında neden sahadan çekildi? İşte olayın perde arkası Vanspor, Bursaspor maçında neden sahadan çekildi? İşte olayın perde arkası

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin son haftasında ligin kaderini belirleyecek kararlar ardı ardına duyuruldu. Son haftaya kadar Vanspor’un şampiyonluk umudu devam ederken, şampiyonluk maçını etkileyen flaş bir karar Esenler Erokspor maçı öncesinde alındı. Hem Vanspor hem de Esenler Erokspor’un şampiyonluk için mücadele verdiği hafta öncesi Serik Bld. oyuncuları alacaklarından dolayı maça çıkmama kararı aldıklarını açıkladı.

VANSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Bu açıklama sonrası şike iddiaları bir anda patlak verirken kulüp yönetimi aldığı karar ile Esenler maçına genç kadro ile çıkacağını duyurdu. Bunun ardından A takımı maça çıkmak istese de yönetim bu karara engel olurken şike iddialarının gölgesinde maç U19 kadrosu ile oynanmaya başladı. Aynı gün maçı olan Vanspor FK ise karara günlerdir tepki göstermiş ve maça çıkmayacağını duyurmuştu. Bu kararın ardından 1 dakikalık protesto sergileyen ve 20 dakika civarında sahada kalan Vanspor FK, daha sonra yönetim kararı ile sahadan çekildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ÖZEL HABER