Geçtiğimiz hafta Kastamonuspor ile şampiyonluk maçına çıkan Amedspor, Kastamonuspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönere şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Kastamonu galibiyeti kentte çifte bayram havası yaşatırken Amedspor’un bu başarısı Twitter’da en çok konuşulan konu oldu. Amedspor başkanı Aziz Elaldı Şehrivan TV’ye konuk olurken Vanspor hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

VANSPOR ÇOK FIRSATLAR TEPTİ

Vanspor’ kesinlikle takip ediyoruz. Biz istiyoruz ki bölge takımların hepsi TFF 1. Lig’de olsun bütün ligler de temsilcileri ve dayanışma ruhu olsun, Vanspor çok fırsatlar tepti, Son zamanlarda ciddi puan kaybetmeye başladı. İlk devrede biz de baya gerideydik sonradan toparladık.

VANSPOR’UMUZA, AMEDSPOR’UMUZA ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Barcelona'dan Arda Güler'e büyük övgü! Barcelona'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Vanspor’un kadrosu güzel, yönetimdeki arkadaşlar elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Belediye başkanları inşallah takıma fayda sağlarlar, spora fayda sağlamak kurumların görevidir. Fakat o bizim bölgemizde pek yapılmıyor kurumlar bölge takımlarımıza gerekli hassasiyeti sağlamıyorlar.  Son olarak sunu söylemek istiyorum Vanspor’umuza, Amedspor’umuza şehrimize sahip çıkalım.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-HAKAN İZGİ