Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da Altınordu Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Van'daki mitingine tepki gösterdi.

AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik? AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine tepki gösteren Erdoğan, "Kendi mitinglerine katılıp, Van'da ne dediler? "Dişe diş, kana kan, intikam" dediler. HDP mensuplarını, örgütün parmak işareti ile selamlıyorlar. Şimdiden silahlarını doldurmaya, molotoflarını hazırlamaya başlamışlar. Ülkenin tüm kaynaklarını tekrar size açacağız diyorlar. Bay bay Kemal'den almışlar sözü" dedi.

VAN MİTİNGİNE SERT TEPKİ

Kandil'e dönüp Selo'sundan Apo'suna hapisteki tüm PKK'lıları çıkartacağız diyorlar. Bu Selo kim? Diyarbakır'da 51 Kürt vatandaşımızın ölümüne neden olan kişi. Onu çıkaracaklarmış. Bay bay Kemal de bunun taahhüdünü veriyor. Meclis'te HDP ile neler görüştün, söylesene bay bay Kemal? Söyleyemez. Kamudan ihraç edilen PKK'lıları devlete geri dolduracaklarmış. Belediyeleri istediğiniz gibi kullanmanız için örgüte teslim edeceğiz diyor. Güney sınırları Suriyelileştirerek kana ve ateşe boğmanıza izin vereceğiz diyorlar. Kendi mitinglerine katılıp, Van'da ne dediler? "Dişe diş, kana kan, intikam" dediler. HDP mensuplarını, örgütün parmak işareti ile selamlıyorlar. Şimdiden silahlarını doldurmaya, molotoflarını hazırlamaya başlamışlar. Ülkenin tüm kaynaklarını tekrar size açacağız diyorlar. Bay bay Kemal'den almışlar sözü.

KAYNAK: HABER GLOBAL

Editör: Necmettin Dursun