HÜDA PAR Van milletvekili adayları Avukat Rasim Saygın, Faruk Tasan, Selim Sivi, Emre Aycan, Mehmet Emin Ekinci, beraberlerindeki kalabalık bir heyetle Van’ın Cumhuriyet ve Maraş Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundu. 


Ziyarette esnafın sorun ve taleplerini dinleyen milletvekili adayları, HÜDA PAR projeleri hakkında esnafı bilgilendirdi. 


En büyük projelerinin adalet olduğunu belirten milletvekili adaylarından Avukat Rasim Saygın, “HÜDA PAR adaleti en büyük proje olarak görür. Adalet yalnızca mahkeme salonunda geçerli bir kavram değil, hayatın tüm alanlarını içine alan ve hayatın tüm alanlarına müdahale eden bir kavramdır. Adaletin olmadığı bir yerde huzur ve bereketin olmayacağını düşünüyoruz. Adaletin olmadığı bir yerde ne esnafta, ne müşteride, ne şehirde, ne köyde, ne okulda, ne camide kısacası sosyal hayatın hiçbir alanında huzur olmaz.” diye konuştu.


Milletvekili adayları, kalabalık heyetle daha sonra seçimlerde sağduyunun oluşması adına AK Parti ve MHP’nin seçim lokalini, HDP ve HÜDA PAR’ın tanıtım standını ziyaret etti.

 

Editör: TE Bilisim