TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Vanspor, yarın İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu’ya konuk olacak olan Vanspor, Altınordu’yu yenerek yeni bir seri yakalamanın peşinde. Üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra 3.sıraya kadar gerileyen Vanspor, güçlü rakibi karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!

VANSPOR, ALTINORDU’YU YENEREK RAHAT BİR NEFES ALMAK İSTİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup zirve mücadelesi veren Vanspor, yarın İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu’ya konuk olacak. Vanspor’da geçen hafta Nazilli maçında son saniyesinde yediği golle 2 puan kaybetmiş ve maç sonrası Başkan Feyat Kıyak İstifa etmişti. Vanspor Yönetimi Feyat Kıyak ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası Kıyak istifasını geri çekti. İyi bir başlangıç yapmak isteyen Vanspor, Altınordu’yu yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

PUAN KAYIPLARI İSTİFALARI BERABERİNDE GETİRMİŞTİ

Trabzon maçıyla başlayan puan kayıpları ve Mersin karşısında alınan 3-0’lık kötü gidişat Karacabey, Ankaraspor ve son oynan Nazilli maçıyla da devam etti. Yaşanan puan kayıpları sonrası istifalar da peş peşe gelmeye başladı. Mersin maçı sonrası ilk ayrılık gerçekleşti ve yaşanan mağlubiyet sonrası Sportif Direktörü Ali Kurt’ta görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 16. Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak Altonordu-Vanspor maçını Süleyman Bahadır yönetecek. Süleyman Bahadır’ın yardımcılıklarını Hasan Cebeci ve Mehmet Şenkaya yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muammer Sarıdağ olacak.

ALTINORDU DÜŞME HATTINDAN KURTULMAK İSTİYOR

Zor günler geçiren Altınordu ise düşme hattında bulunuyor. Seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Altınordu, Vanspor’u mağlup ederek düşme hattından kurtulmak istiyor. Beyaz Grup’ta Altınordu 11 puanla ligde 17. sırada yer alırken Vanspor ise Lider Esenler Erokspor’un 6 puan gerisinde 3. Sırada yer aldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ