ŞEHRİVAN HABER - Van'ın son 10 yıldır en çok konuşulan ve en çok beklenen yatırımı olan Van Çevre Yolu'nda çalışmalar sürüyor. Yolun yapımı ile ilgili imar ve 18'inci madde ile ilgili kronik sıkıntılar yıl içerisinde çözülürken yolun yapımı ile ilgili süreç de hızlandırıldı. Bir çok yerde yol açma çalışmaları tamamlanırken asfaltlama ve diğer süreçler için de start verildi. Kentin trafiğini rahatlatması beklenen Çevre Yolu'ndaki çalışmalar sürerken yolun süreçlerinin tamamlanması için de büyük bir çaba sarfeden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yeni süreçle ilgili startı veren ilk belediye de oldu.

Edremit Belediyesi, Çevre Yolu sürerken Elmalık civarında kentin yeni yollarının yapımına başlarken o çalışmalar sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

"Edremit'te yeni yaşam alanları hazırlıyoruz. Elmalık mahallesi çevre yolu ile birlikte Van'ın yeni yerleşim merkezi olacak. Fen işleri ekiplerimiz 8 km. Yeni yol açma çalışmasını tamamladı." başlığı ile yapılan paylaşımda geniş yollar ve yeni imarla şekillendirilen çalışmalar paylaşılırken çalışmalarla ilgili paylaşım kısa sürede kentin bir çok kesiminden isimden destek ve tebrik aldı.

İŞTE O ÇALIŞMALARA DAİR GÖRÜNTÜLER:

Editör: TE Bilisim