Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki büyük bilmece bir türlü çözülemedi. Çeşitli iddiaların ortada dolandığı belirtiliyor. Kimilerine göre dizi tamamen bitti, kimilerine göre ise farklı kanalda devam edeceği vurgulanıyor. ATV'de 6 sezon yayınlandıktan sonra bir türlü 7. sezonu ile ekrana gelmeyen dizi seyircileri heyecanlandırdı. Ceren Benderlioğlu'nun açıklamaları seyircilerin merakını giderecek türdendi. Ödül töreninde görüntülenen ünlü oyuncu neler söyledi? İşte ATV dizisindeki olaylara dair son gelişmeler ve yayın tarihi hakkında iddialar...

EDHO Devam Edecek mi?

EDHO'nun devam edip etmeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatleri üzerine çekti. Oyuncuya göre kendilerine verilen bilginin kısıtlı olduğu belirtildi. Ayrıca yetkilerinin olmaması nedeniyle bilgi vermelerinin de doğru olmayacağını vurguladı. Oyunculara söylenen şey bir daha çekimlerin olmayacağı yönünde. Oktay Kaynarca da benzer şeyleri söylemişti.

ATV İLE ANLAŞABİLİR

ATV ve EDHO, verilen aranın ardından tekrar anlaşırlarsa büyük bir kitleye hitap ederler. Ancak dizinin kemik kitlesi bir daha diziyi izler mi bilinmiyor. İzleyiciler büyük hayal kırıklığına uğradı. Yapımcı ve kanaldan da ses çıkmadığına göre dizinin bir daha yayınlanmama ihtimaline yüksek olarak bakılıyor. Benderlioğlu'nun ifadeleri de bunu doğrular nitelikteydi.

haberinternette

Editör: TE Bilisim