ŞEHRİVAN HABER/ Van’ın hastane ihtiyacı konuşulmaya devam ediyor. Bölge illere hitap eden Van’da en büyük eksiklerden biri olan özel hastane eksikliği tartışılırken, kentin önemli iş insanlarından biri olan Zahir Kandaşoğlu da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, hastane konusunu bir kez daha gündeme taşıdı. Kadaşoğlu, Van'a tam donanımlı özel hastane kazandıracaklarını belirterek, Avrupa'dan da hasta kabul edecek düzeyde olacağını söyledi. 

Van’da biri devlet birisi üniversite hastanesi, ek poliklinikleri ve iki de özel hastaneler, hasta baksa da her geçen gün artan hasta sayısı nedeniyle hastaneler mevcut yükü kaldıramıyor. Van ile birlikte çevre illerden Hakkari, Bitlis, Muş gibi bir çok ilden vatandaşların da geldiği hastaneler bu yükün altında kalkamazken, kentin hasta eksikliği de gözler önüne seriliyor. Hastane eksikliği için talepler ardı ardına gelirken, İş insanı Zahir Kandaşoğlu da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla hastane eksikliğini bir kez daha gündeme taşıdı.  

KANDAŞOĞLU, VAN’IN HASTANE EKSİKLİĞİNİ GÜNDEMİNE ALDI

Van’ın özel hastane ihtiyacını gündeme alan İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptı: “Van Ferit Melen Havaalanı'na gidin bakın, yolcuların yüzde 25'i tedavi olmak için Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya'ya giden insanlar... Biz bunun için Van'a tam donanımlı özel hastane kazandıracağız. Hastanemiz Avrupa'dan hasta kabul edecek düzeyde olacak.”

Editör: TE Bilisim