Ülkemizde 562 şube ile hizmet vermekte olan, hem kahve çeşitleri, hem de sahip olduğu popülarite ile kahve severlerin en uğrak durağı olan Starbucks mağazasının, Van ilinde olmayışını, kentimiz adına bir ihtiyaç olarak değerlendirdik ve hem bu ihtiyacı karşılamak, hem de ilimize bir değer katacağı düşüncesiyle çeşitli temaslarda bulunduk.

"3 ayrı lokasyonda hizmet için çalışmalar başladı"

Starbucks mağaza yetkilileri ile yapmış olduğumuz bu görüşmelerde, kent içerisinde üç ayrı lokasyonda hizmet vermenin gerekliliğine binaen, Arer Coffee Van YYÜ Kampüs, Van YYÜ Araştırma Hastanesi karşısı Tuşba Çarşısı ve Ramada Otel olmak üzere üç ayrı lokasyonda hizmet vermek için çalışmalara başladık.

Tuşba Çarşı ve Kampüs Şubeleri 24 Mart hizmete açılıyor

İnşaat, işletme ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren firmamızın, hizmet vereceği bu alandaki, en büyük önceliği değerli misafirlerimizin memnuniyetini gözetmek olacaktır. Halkımızla, bu lezzeti buluşturan ilk işletme olmanın mutluluğunu yaşıyor, 10 Mart 2022 itibariyle hizmet vermekte olduğumuz, Tuşba Çarşı ve Kampüs lokasyonumuzda, 24 Mart 2022 tarihinde yapacağımız açılışımıza, siz değerli halkımızı bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim