Van Radyocular Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Van'ın En Başarılıları Ödül Töreni'nin yankıları sürüyor.

Toplamda 16 dalda verilen ödüllerden 'En İyi İl Başkanı' ödülü yeterli oy kullanılmadığı ve il başkanlarının tamamının 40 puanın altında kaldığı gerekçesiyle ödül hiç bir siyasetçiye verilmezken, o gece ismi yanlışlıkla en iyi il başkanı olarak okunan SP il başkanı Özay İlhan'dan ilginç bir öneri geldi. İlhan Van Radyocular Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde jüriden yüzde kırkın altında oy aldığı için Van’daki siyasi parti il başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

 

HEP BERABER İSTİFA EDELİM!
Van FM’de yayınlanan Gazeteci Ziya Türk’ün hazırlayıp sunduğu Manşet Programı’na konuk olan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Radyocular Derneği tarafından düzenlenen Van’ın Enleri Ödül Töreni hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Van Radyocular Derneği’nin açıklamasına göre siyasi parti il başkanlarının başarısız ilan edildiğine değinen Özay İlhan, “Van Radyocular Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre siyasi parti il başkanlarına jürinin verdiği puan yüzde 40’ın altında yer almış. Bu durumda Van’da başarılı siyasi parti il başkanı yok demektir. İl başkanları olarak bizler Van’ı başarılı bir şekilde temsil edemiyorsak tüm il başkanlarını hep birlikte istifa etmeye davet ediyorum. İstifa edelim ki il başkanlığı görevleri başarılı olabilecek kişiler tarafından temsil edilsin” dedi.

Editör: TE Bilisim