ŞEHRİVAN HABER - Her hafta kente dair önemli bir konuyu, sorunu dile getiren Saadet Partisi Van İl Başkanlığı'nın bu haftaki gündemi Van Park AVM oldu.

Temelleri atılması ile tamamlanma süreci yılları bulan Van PARK AVM'nin açılış sonrası yaşadığı sıkıntılar dağ gibi büyürken SP İl Başkanlığı Özay İlhan başkanlığında AVM'nin sorunlarını gündeme getirdi. Açıldıktan sonra bir türlü beklenildiği gibi olmayan elektrik, su kesintileri, yönetim sorunu gibi problemler yaşayan şu aralar ise kapalı bir şeklide bekleyen AVM'nin durumunu soran SP,  "Van Park Avm’yle ilgili olarak Van Büyükşehir Belediyesine soruyoruz." başlığı ile şu soruları yöneltti:

Van Park Avm kaç yılda tamamlanmıştır, kaç para harcanmıştır?

Van Park Avm’de bugün itibariyle kaç işyeri faaliyettedir ve kaç kişi istihdam edilmektedir?

Van Park Avm’nin bugüne kadar ilimize ne gibi bir katkısı olmuştur?

Van Park Avm’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için ne gibi bir projeniz var?

KOCA BİR UCUBE!

Açıklamada, ayrıca AVM ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: "Van’ın en işlek noktasında, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan yapımı yıllar süren, milyonlarca para harcanan ve sonuçta bir ucube olarak şehrin göbeğinde duran Van Park Avm gelinen noktada etrafına tehlike saçan bir yapı haline dönüşmüştür. Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van Büyükşehir Belediyesini Van Park Avm konusunda harekete geçmeye davet ediyoruz."

Editör: TE Bilisim