DEM Parti'nin Van'daki başkan adayları belli olduktan sonra seçim çalışmalarına başlandı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, Van İl Başkanlığının 2’nci Olağan Kongresine katılmak üzere Van’a geldi. Çırağan Düğün Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Doğan, yerel seçimlere dikkat çekerek, “Tüm Türkiye’nin gözü DEM Parti’de” dedi.

Gürpınar Belediyesi eski Başkanı Hayrullah Tanış’tan seçim sonrası ilk açıklama! Gürpınar Belediyesi eski Başkanı Hayrullah Tanış’tan seçim sonrası ilk açıklama!

“TÜM TÜRKİYE’NİN GÖZÜ DEM PARTİ’DE!”

Doğan, oy kullanmanın önemine dikkat çekerek, “Van’da olmak çok heyecan verici. Tüm Türkiye’nin gözü DEM Parti’de. Günlerdir DEM Parti konuşuluyor. Günlerdir DEM Parti’nin kime, nasıl bir rest ya da nasıl bir jest yaptığı konuşuluyor. Ama hiç kimse aslında bilmelerine rağmen DEM Parti’nin 3’üncü yol siyasetinin kimseye rest ya da jest olduğundan dem vurmuyor. Neden? Çünkü 3’üncü yol siyaseti ezilenlerin ortak kurtuluş mücadelesidir. Çünkü 3’üncü yol siyaseti kadınların ortak kurtuluş mücadelesidir. Çünkü 3’üncü yol siyaseti özgürlük, eşitlik, demokrasi ve bir arada onurlu yaşam için seslerini yükseltenlerin, itirazlarını buluşturanların ortak mücadele zeminidir. Vereceğiniz her oy bilin ki 3’üncü yol siyasetine sahip çıkmaktır. Lütfen 31 Mart’ta nerede olursak olalım oyumuzu kullanalım. Eminim ki bu ses Van’dan bu ses İstanbul’a kadar duyulacak” diye aktardı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER