ŞEHRİVAN HABER/ İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, 2022 yılında hayata geçirecekleri vizyon projeleri basınla temsilcileri ve kamuoyuyla paylaştı. Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler ’de gerçekleştirilen basın toplantısına, belediyeye bağlı başkan yardımcıları ilgili birim müdürleri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

“TARIM ÜRÜNLERİYLE, HAVASIYLA, KÜLTÜR ÇEŞİTLİLİĞİYLE YÜKSEK BİR POTANSİYELE SAHİP”

Hizmet üretirken yapılan her yatırımda, destek, öngörü ve yapıcı eleştirileriyle Van basınının da önemli payı olduğuna vurgu yaparak sözlerine başlayan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Hedefimiz modern bir kent. Van, doğal ve tarihi değerleri ile ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. Şehrimiz; iklimiyle, yetişen farklı tarım ürünleriyle, havasıyla, kültür çeşitliliğiyle yüksek bir potansiyele sahip.

“İLÇEMİZİ HER ANLAMDA MODERN BİR KENT YAPMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”

Biz de şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemize yeni bir vizyon katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlçemizi her anlamda modern bir kent yapmak en büyük hedefimiz. Bu konuda adımlarımızı süratle atıyoruz. Bu yıl 7’den 70’e herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlar için ilçemize vizyon katacak projeleri hayata geçiriyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz birbirinden güçlü sosyal ve kültürel yatırımlarla yeni bir cazibe merkezi oluşturmaya çalışıyoruz. Van Gölü kıyısına kurulacak olan yeşil kuşak projesi ve sahil bandından, 2 bin kişilik spor kompleksine, halk kütüphanesinden evlendirme salonuna, bilim merkezine kadar birçok proje ile ilçenin hayat standartlarını ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim