Seçim süreci boyunca İpekyolu’nun mahallerini, köylerini bir bir gezip teşkilatla birlikte sahada aktif bir çalışma yürüten AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yarın gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi bir mesaj yayımladı. Başkan Kuşan mesajında vatandaşlardan oy isteyerek, “Ben inanıyorum ki İpekyolu'muz gerçek belediyecilik ile buluşacak” dedi.  

HÜDA PAR İpekyolu adayı Bor’dan esnaf ziyareti! HÜDA PAR İpekyolu adayı Bor’dan esnaf ziyareti!

BAŞKAN KUŞAN’DAN SEÇİM MESAJI

Kuşan, sahada büyük bir coşku ile karşılandıklarını belirterek, “Kıymetli hemşehrilerim, ülkemiz için tarihi bir seçimin arifesindeyiz. Bizler 22 yıl önce Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde asırlık hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bir yola revan olduk. Bugüne kadar teşkilatımızın her bir kademesiyle İpekyol’umuzun dört bir yanını dolaştık, dolaşmaya da devam ediyoruz. Sahada bizleri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan tüm İpekyolu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“İPEKYOLU'MUZ GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞACAK”

Kuşan, vatandaşlardan yarın ki seçim için güçlü bir destek isteyerek, “Şimdi bismillah diyerek son bir gayretle tempomuzu daha da arttıralım. Sahadaki çalışmalarımıza ek olarak telefon rehberimizdeki herkesi tek tek arayalım. Komşumuza, eşimize ve dostumuza doğrusunun AK Parti olduğunu anlatalım. Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak, 22 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşımak için desteklerini isteyelim. Ben inanıyorum ki İpekyolu'muz gerçek belediyecilik ile buluşacak. Ben inanıyorum ki İpekyolu gururla yeni yüzyılı şehirleri diyerek yoluna devam edecek. Bugüne kadar hep Cumhurbaşkanımızın yanında olan siz değerli hemşehrilerimden 31 Mart'ta çok daha güçlü bir destek bekliyorum. Hazırız kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ