Ak Parti Van SKM Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingi sonrası değerlendirmede bulundu.

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, son bir yıl içinde 6’ncı kez Van halkıyla buluştu. Miting öncesi hazırlık yapan Van Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı miting sonrası bir değerlendirme de bulundu.

 

DİNÇER: VAN MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

Van mitingini değerlendiren SKM Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili İkram Dinçer, “Van Başbakan’a bir kez daha misafirperverliğini ve kadirşinaslığını gösterdi. Baskılara, tehditlere rağmen Van halkı ne sokak çetelerine ne de siyasi uzantılarına prim vermeyecek. 1 Kasım her anlamda bambaşka bir seçim olacak. Başbakanımız hem halkımızın hem de teşkilatımızın heyecanını, istikrar ve huzur isteğini, gençler için, halkımız için yatırım ve istihdam taleplerini bu meydanda gördü.” Dedi.

 

“ÖFKE DEĞİL SİYASİ NEZAKET KAZANACAK”

Dinçer açıklamanın devamında son olarak şunları kaydetti: “İnatla, kinle, öfkeyle değil sevgiyle, saygıyla, edeple ve hürmetle, siyasi nezaket çerçevesinde halkımızın karşısına çıktık, artık Vanlı bir Beşir Atalay var liste başında. Dün Van halkı adaylarını bağrına bastı. Kim ne derse desin rehavete, ümitsizliğe, atalete kapılmayacağız. 1 Kasım’a kadar yerimizde durmak bize haram. Ev ev kapı kapı gezmeye, derdimizi anlatmaya, halkımızı aydınlatmaya devam edeceğiz. Korkmadan, çekinmeden, özgür iradeleriyle bu davaya gönül veren tüm halkımızı sandıklara, Ak Parti’ye sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bambaşka bir gelecek, hayalini kurduğumuz Van için geri sayım başlattık. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak inşallah. İlk günkü aşkla, Bismillah diyerek yola çıkanlar, inşallah çok şükür diyerek hedefe ulaşacaktır. Başbakan’ı ağırlayan, destek veren ve meydanları dolduran tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

Editör: TE Bilisim