ŞEHRİVAN HABER - Ak Parti'nin Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van için yaptığı tüm hizmetleri bir tanıtım filminde toparladı. Kent için yaptığı yoğun çalışam ve projeleri "Van İçin Yürekten" sloganıyla derleyen Arvas, şimdiye kadar yapılmamış bir çalışmaya daha imza attı.

Ak Parti son dönem seçilen milletvekillerinden olan ve Van ile ilgili çalışmalarda fark yaratan Abudalahat Arvas kurumsallıkta da şimdiye kadar yapılmamış bir işe imza attı.

Kenti ilgilendiren bir çok konunun takipçisi olan, önemli yatırımları hayata geçiren ve bakanlıklarda en çok Van mesaisi yapan isim olan Arvas, Van için yaptıklarını ve hayallerini hazırlanan bir tanıtım filminde anlattı. Oldukça profesyonel çekimler ve anlatım ile kurgulanan Van İçin Yürekten filminde Arvas'ın kendi sesinden de kısımlar verilerek hizmetleri anlatıldı.

Belgesel tadında hazırlanan ve Arvas'ın çocukluğundan ile bugününü buluşturan bir mesaj ile kurgulanan videoda kentle ilgili önemli çalışmalara değinilirken tanıtım klibi yayınlanır yalınlamzan ciddi bir ilgi gördü.

Öte yandan bu çalışma Van'daki siyasetçiler nezdinde yapılan ilk profesyonel tanıtım filmi olarak da kayıtlara geçmiş oldu.

İŞTE O KLİP

Editör: TE Bilisim