TFF, Trendyol 1.Lig’in 22.hafta maçlarında görev alacak hakemleri açıkladı. Trendyol 1.Lig’de haftanın açılış mücadelesinde Adana Demirspor, Bandırmaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Asen Albayrak’ın görev alacağı maç Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve karşılaşma 20.00’de başlayacak.

BU HAFTA DEV MAÇLAR OYNANACAK

Trendyol 1.Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Trendyol 1. Lig'de 22. hafta heyecanı yarın oynanacak olan Adana Demirspor-Bandırmaspor maçıyla başlayacak. Ligde şampiyonluk yarışı iyice kızışırken ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. Bu hafta lider Amedspor Pazar günü Sivasspor deplasmanına çıkarken lig ikinci, Erzurumspor ise Pendikspor’a konuk olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise Vanspor ise Doğu derbisinde Iğdır FK’yı konuk edecek.

TRENDYOL 1.LİG’DE DEV MAÇLARIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Vanspor-Iğdır FK maçında Ozan Ergün düdük çalacak. Pendikspor-Erzurumspor maçında Ayberk Demirbaş, Sivasspor-Amed Sportif Faaliyetler maçını ise Alper Akarsu yönetecek.

İşte Trendyol 1.ligde 22. haftanın programı:

Dünya tarihin en ilginç finali: Sahadan çekilen takım şampiyon oldu!
Dünya tarihin en ilginç finali: Sahadan çekilen takım şampiyon oldu!
İçeriği Görüntüle

23 Ocak Cuma:

20.00 Adana Demirspor-Bandırmaspor: Asen Albayrak

24 Ocak Cumartesi:

13.30 Serikspor-Esenler Erokspor: Fatih Tokail

13.30 Ankara Keçiörengücü-Boluspor: Oğuzhan Çakır

16.00 Vanspor-Iğdır FK: Ozan Ergün

19.00 Pendikspor-Erzurumspor FK: Ayberk Demirbaş

25 Ocak Pazar:

13.30 Hatayspor-Ümraniyespor: Yusuf Ziya Gündüz

13.30 Sarıyer-Çorum FK: Hakan Ülker

16.00 Sivasspor-Amed Sportif Faaliyetler: Alper Akarsu

19.00 Manisa FK-İstanbulspor: Alpaslan Şen

26 Ocak Pazartesi:

20.00 Sakaryaspor-Bodrum FK: Davut Dakul Çelik

Muhabir: NECMETTİN DURSUN