Şanlıurfa’da çiftçilik yapan vatandaş, bir okuldaki 23 Nisan kutlamalarında mikrofonu eline alıp şiir okudu. "Her yeri düşman sarmış. Atatürk yurdumuzu düşmanlardan kurtarmış" mısralarıyla şiirine başlayan vatandaşın performansı büyük beğeni topladı.
Şanlıurfa’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında sahneye çıkan bir çiftçi, okuduğu şiirle izleyenlerden büyük beğeni topladı.
MİKROFONU ALIP ŞİİR OKUDU
Bir okulda gerçekleştirilen etkinlik sırasında mikrofonu eline alan vatandaş, “Her yeri düşman sarmış, Atatürk yurdumuzu düşmanlardan kurtarmış” dizeleriyle başladığı şiiriyle dikkat çekti.
İZLEYENLERDEN YOĞUN İLGİ
Vatandaşın içten performansı etkinliğe katılanlar tarafından ilgiyle izlenirken, o anlar kısa sürede sosyal medyada da paylaşıldı.




