Fenerbahçe - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri Fenerbahçe - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri

TFF 2. Lig takımlarından Vanspor gazeteci Murat Ağırel'in kaleci Nurullah Sağlam ile ilgili iddialarına yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi.

"NURULLAH ASLAN'IN DA ADININ GEÇTİĞİ HABERLERİN TAKİPÇİSİYİZ"

Vanspor’dan yapılan açıklamada, "Vanspor FK olarak; başarılı futbolcumuz Nurullah Aslan'ın da adının geçtiği haberlerin takipçisiyiz. Futbolcumuzun gerek görsel gerekse yazılı basın yayın organlarında dayanıksız, mesnetsiz ve herhangi bir somut delile dayanmaksızın itibarını zedeleyen ithamların hiçbir gerçekliği olmadığını belirtiriz.

YAPILAN SÖYLEMLER KARALAMA AMAÇLI

Futbolcumuz hakkında yapılan söylemlerin karalama amaçlı olduğunu, kendisinin temiz sporu desteklediğini ve sporculuk mesleğine saygısızlık edecek hiçbir gayriahlaki tutum ve davranışlarda bulunmadığını, halen tek odağının Vanspor Futbol Kulübünün şampiyonluğu olduğunu ve kulübün başarısı için mücadele etmekten imtina etmediğini belirtiriz.

NURULLAH ASLAN HUKUKİ GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Bu minvalde futbolcumuz Nurullah Aslan; anılan haberlere karşı her türlü hukuki mücadeleye girişeceğini açık bir şekilde kulübümüze beyan etmiştir. Vanspor Futbol Kulübü olarak futbolcumuzun arkasında olduğumuzu, adı geçen kulüp yöneticilerini de bu kapsamda açıklama yapmaya davet ettiğimizi spor kamuoyunun takdirlerine sunarız."

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Murat Ağırel, Nurullah Aslan'ın Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde 26 yaşındaki kaleci adına Eyüpsporlu yöneticilere, "500 bin TL verin maçı organize edelim" denildiğini ve Murat Özkaya'nın Gençlerbirliği yöneticilerini arayıp durumu bildirdiğini, kaleci Nurullah Aslan'ın da maça bu yüzden çıkmadığını iddia etmişti.

VANSPOR’DAN NURULLAH’ATAM DESTEK

Vanspor FK, yaptığı açıklamada oyuncuları Nurullah Aslan'ın arkasında olduklarını ve bu iddiaları söyleyen kişilere de Nurullah Aslan tarafından yasal süreç başlatılacağını duyurdu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ