31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti'nin Van'daki çalışmaları devam ediyor. Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas ve 13 ilçe belediye başkan adayı seçim çalışmalarına hız verirken, AK Parti Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı olan İsmail Say kentte bir otelde düzenlenen programda projelerini açıkladı.

“BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Van’ın Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı İsmail Say, ‘Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri’nin lansman toplantısını gerçekleştirdi. Double Tree Bay Hilton Van Otelinde düzenlenen lansman toplantısına yoğun katılım olurken, toplantıda konuşan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil, “Başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

D S C F1251

Başkan Say, engelli vatandaşlara müjdeyi verdi! Başkan Say, engelli vatandaşlara müjdeyi verdi!

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞTIK”

Başkan Öndil, gece gündüz çalıştıklarını dile getirerek, “Edremit Belediye Başkanı İsmail Say bugüne kadar yaptığı bütün hizmetlerle çok güzel işler yaptı. Bugün hep birlikte Van’ımızın incisi Edremit’in geleceğini, mutlu yarınlara olan umudunu koşacak. Edremit’te yeni bir hikâye yazmak için göreve geldiğimiz günden beri teşkilatımızla gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Başaracağımıza inanıyoruz. Belediye başkanımız İsmail Say’ın 5 yılda yaptığı projeler, yaptığı yatırımlar devamında yapacağı işlerin teminatıdır” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER