31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala AK Parti’nin Van’daki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı İsmail Say geçtiğimiz gün düzenlenen programla 36 projesini kamuoyu ile paylaşırken, bugün de yoğun katılımla Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.

31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç... 31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç...

“VAN’I VE EDREMİT’İ ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Seçim ofisi açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı İsmail Say, ilçeyi şaha kaldıracaklarını dile getirerek, “2019’da Edremit’i devraldığımızda 40 yılı aşkın sorunları olan altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan kanalizasyona kadar birçok sorunu vardı.

Bu anlamda 5 yıl içerisinde önemli birçok soruna el attık ve nihayete erdirdik. 21. Yüzyılda kanalizasyonu olmayan bir Edremit’i devraldık. Bunun da yüzde 80’ini bitirdik. İnşallah siz kıymetli halkımızın desteğiyle 2024-2029 yılları arasında sayın Cumhurbaşkanımızın Van’ı ve Edremit’i şaha kaldıracağız” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER