ŞEHRİVAN HABER: YUNUS YILMAZ 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için çalışmalar sürüyor. Partiler ülke genelinde olduğu gibi Van’da da seçim bürolarını açarken, AK Parti Van teşkilatı da kent merkezinde açtığı seçim ofisinin ardından Erciş’te de ikinci ofisini açtı.

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

Türkiye’de seçim hareketliliği sürüyor. Partiler seçim bürolarını ardı ardına açarken, milletvekili adayları da saha iniyor. AK Parti Van teşkilatı da kent merkezinde açtığı seçim ofisinin ardından Erciş’te de ikinci ofisini açtı. Açılış törenine AK Parti Van Milletvekili Adayı Abdulahat Arvas, Erciş İlçe Başkanı Muhlis Yeşilbaş ve partililer katıldı.

‘BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ’

Seçim ofisinin açılışında konuşan AK Parti Van Milletvekili Adayı Abdulahat Arvas, kendi dönemlerinde Van ve Erciş’te ciddi projelerin gerçekleştirildiğini, seçim sonrasında da yine aynı şekilde hizmetlerine devam edeceklerini ifade ederek şunları kaydetti; ‘’Bugün Erciş’imizin seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik. 21 yıldır hizmet ve eser siyaseti ile memleketini ihya ve inşa eden, memleketi ayağa kaldıran ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’a, Erciş’e yapmış olduğu hizmetlerinin aksamaması için 14 Mayıs’ta güçlü bir şekilde halkımızın Van ve Erciş’te Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımıza meclisteki vekillerle beraber güçlü bir şekilde destek vereceğini gördük. 

“ERCİŞ VE VAN’A ÇOK CİDDİ PROJELER GETİRDİK”

“Bakıyoruz ki diğer partilerin tümü hizmet değil hezimet için uğraşıyorlar. Oysa Cumhurbaşkanımız 21 yıldır ‘Ben milletimin hizmetkarıyım’ diyor. Diğer liderler de millet bizim hizmetkarımız olsun, milleti kandırıp yalan siyaset, aldatıcı siyaset, algı siyaseti yapalım diyor. Milletimizin ferasetinde bunların yeri yoktur, sosyal medya üzerinden seçim yapılmıyor, sandıkta seçim yapılıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta halkımız sandık başına giderek bu huzur ve güven ortamında tekrar memleketine hizmetlerin artması için, huzur ve güvenin gelişmesi için, işsizliğin bitmesi için yeniden şahlanış dönemi ile AK Parti bu memlekete Allah’ın izniyle yine güzel hizmetler yapacak. Biz beş yıl içerisinde Erciş ve Van’a çok ciddi projeler getirdik, biz milletimize güveniyoruz. Yeter ki bize güvensinler, inansınlar ve biz de onlara hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah.’’

Editör: Şaban Beyazsaç