AK Parti Van’da büyükşehir adayı olarak milletvekilliği döneminde Van’a büyük katkı sunan eski milletvekili Abdulahat Arvas’ı aday olarak gösterdi. AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Vanlılara bir çağrı yaparak AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas’ı karşılama programına davet etti.

Aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu 26 ilin adayını 7 Ocak'ta açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ise Van’ın da aralarında olduğu 48 belediye başkan adayını daha açıkladı. 7 ilde Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adaylarını destekleyecek partinin tüm il adayları belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da önceki dönem milletvekillerinden Abdulahat Arvas oldu. AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da Van'a gelecek olan Arvas için Ferit Melen Havalimanında karşılama programı düzenlenecek. Büyükşehir adayı Arvas, buradan konvoyla parti binasına geçerek saat 12.00’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi

“BİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESİ KARŞILAMAYA DAVET EDİYORUZ”

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, büyükşehirle birlikte 13 ilçede belediyeleri kazanarak şehrin her yerini gerçek anlamda hizmetle buluşturmak istediklerini söyledi. Güray, “Büyükşehir adayımız Abdulahat Bey, bu yapının yani AK Parti’nin içinde yetişmiş, siyasi hayatını partimizde sürdürmüş bir abimiz. Dava arkadaşımız. Daha önce de vekilliğimizi yaparken birlikte mesai yaptık. Kendisiyle inşallah 31 Mart’a kadar bu süreci yürüteceğiz. Adayımız için karşılama programı organize ediyoruz. Abdulahat Bey’i partimize, liderimize ve Van’ımıza yakışır bir şekilde karşılayalım. Unutulmaz bir fotoğraf çektirelim. Özellikle ilçelerimizde iklimin de elvereceği şekilde büyük bir katılımın olması bizleri mutlu edecektir. AK Parti büyük bir aile, her ilçede binlerce üyemiz var. Başta üyelerimiz olmak üzere bize gönül vermiş herkesi karşılamaya bekliyoruz. Programda kıymetli hemşerilerimizi aramızda görmek bizleri mutlu edecek" dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ