Haftardır açıklanması beklenen AK Parti ilçe belediye başkan adayları ile ilgili beklenen haber geldi. 

Bir süredir çalışmaları devam eden Ak Parti'nin ilçe belediye başkanlarının belirlenme süreci tamamlandı. Geçtiğimiz haftalarda ilanı iki defa ertelenen aday belirleme süreci ile ilgili AK Parti Van il başkanı Emre Güray'dan resmi açıklama geldi.

Emre Güray'ın İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Vanlılar tanıtım toplantısına davet edildi.

GÜRAY'DAN TANITIM PROGRAMI DAVETİ

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, 7 Şubat Çarşamba günü Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlenecek olan AK Parti Van İlçe Aday Tanıtım Toplantısına vatandaşları davet ederek, “Bu şölen havasında olacak programda tüm hemşerilerimizi aramızda görmek istiyoruz. Şehrimizin dört bir yanını ak belediyecilikle buluşturacağız” dedi. AK Parti Van İl Başkanlığı 7 Şubat Çarşamba günü, saat 12.00’da merkez Edremit ilçesi Uygulama Oteli’nde 13 ilçe belediye başkan adayı için tanıtım toplantısı düzenleyecek. Toplantıya AK Parti genel merkezinden de Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde katılım olacak." GÜRAY: 14 BELEDİYEYİ DE KAZANMAK İSTİYORUZ

YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Heyecanla beklediğimiz ilçe adaylarımız açıklanıyor. Partimize aylar öncesinden yapılan aday adayı başvuruları sonucunda, genel merkezimiz değerlendirmeler yaptı ve bu değerlendirmeler sonucunda 13 arkadaşımızın ismi netleşti. Tabi partimize teveccüh gösteren, bizimle birlikte yol yürüyen tüm aday adaylarımız çok kıymetlidir. Ama gerçek olan bir şey var. Birçok başvuru olsa da bu görev malumunuz üzere sadece bir kişiye tevdi ediliyor. İstiyoruz ki, dayanışma ve birliktelik içinde bu süreci yürütelim. Küslük, ayrı gayrı olmasın. Parti teşkilatı, ilçe teşkilatları olarak dinamik, güçlü bir seçim süreci yürütüp 14 belediyeyi de kazanmak istiyoruz. Bu şölen havasında olacak programda tüm hemşerilerimizi aramızda görmek istiyoruz. Şehrimizin dört bir yanını ak belediyecilikle buluşturacağız” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ