AK Parti Van İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi tarafından Hacıbekir Kültür Merkezi’nde Birim Başkanı Şuheda Yaşin koordinasyonunda '8 Mart Kadınlar Günü' programı düzenlendi. Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, Edremit Kadın Kolları Başkanı Suzan Karaca, İl Başkanı Emre Güray’ın eşi Buket Güray, AK Parti İpekyolu Belediye Başkan adayı İsa Berge’nın eşi Derya Berge ve çok sayıda kadın katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü söyleşi düzenlendi

Programda AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Şuheda Yaşin moderatörlüğünde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ile söyleşi düzenlendi. İnteraktif bir şekilde yürüyen programda kadınlar söz alarak taleplerini, önerilerin ve teşekkürlerini dile getirdi. Gülşen Orhan da kadınlar için yaptığı hizmetleri anlattı. Program sonunda 8 Mart dolayısıyla kadınlara çeşitli hediyeler ve karanfil dağıtıldı.

En lezzetli çorbalar listesi belli oldu! İşte Türkiye'nin favori çorbası... En lezzetli çorbalar listesi belli oldu! İşte Türkiye'nin favori çorbası...

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ