ŞEHRİVAN ÖZEL – Türkiye Milletvekili genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geride bırakırken tüm gözler 2024’ün Mart ayına yapılacak olan yerel seçime çevrildi. Yerel seçimlerin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde AK Parti cephesinde ciddi bir hazırlık sürece geçiriliyor. AK Parti Genel Merkezi teşkilatları şimdiden yerel seçime hazırlamak üzere çalışmalar yürütüyor.

AK PARTİ, VAN TEŞKİLATLARINDA BÜYÜK REVİZYONA GİDİYOR

Bu anlamdaki çalışmalardan birisi de Van üzerinden yapılıyor. Şehrivan Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre yerel seçim öncesi gerçekleşecek revizyonlar kapsamında Ak Parti Van teşkilatlarında da ilçe başkanlarının istifası istenecek.

İLÇE BAŞKANLARININ İSTİFASI İSTENECEK

Yaklaşan yerel seçimler öncesi hem aday adayı olacak isimlerin şimdiden niyetlerini belirtmesi hem de başarısız bulunan ilçe başkanlarının değişmesi için böyle bir süreç izlenecek. Şehrivan’ın edindiği bilgilere göre istifası istenecek ilçe başkanlarına bu karar yakın bir zamanda Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray tarafından bildirilecek.

Olağanüstü itiraz için bugün son gün! Olağanüstü itiraz için bugün son gün!

Öte yandan yine kulislerden edinilen bilgiye göre de İl başkanlığında bir değişim olmayacak. Kısa bir süre önce göreve başlayan Ak Parti İl Başkanı Emre Güray görevine devam edecek ve partiyi yerel seçimlere götürecek isim olacak.

Editör: Necmettin Dursun