Şehrivan Haber:

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Van İl Başkanı olarak atanan siyasetçi Emre Güray, il başkanlığında yapılan törende görevi önceki başkan Kayhan Türkmenoğlu'ndan devraldı.  

AK Parti'de haftalardır beklenen atama gerçekleşirken, Güray da AK Parti'nin şu ana kadarki en genç il başkanı oldu. Törene AK Parti Van İl Eski Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekilleri, Osman Nuri Gülaçar, Abdullahat Arvas ve teşkilat üyeleri katıldı. 

GÜRAY: YÜKÜM AĞIR! 

Törende konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Ülke olarak yüzyılın felaketini yaşadık. Rabbim hiç kimsenin kaldıramacağı yükü omuzlarına vermez. Bu inançla elimizden geldiğince kardeşlerimizin yanında olacağız. Öte yandan yüküm çok ağır farkındayım, yolun başındayız. Recep Tayip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Başkanı iken 40 yaşındaydı ve bende bu görevi 40 yaşında devraldım. Bu işi de layıkıyla yapacağım, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz ve herkesle yol yürüyeceğiz. Bu görevi bana layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarını arz ediyorum. Teşkilattaki arkadaşlarımla hep birlikte yol alacağız. Büyük seçime hep birlikte gireceğiz. Bundan sonra da partimize yeni katılımlar olacak. Ülkenin en genç 5’inci şehriyiz. Gençler olarak bu şehrin kültürünü yeniden canlandıracağız. İnancımız ve motivasyonumuz tamdır. Bu davayı omuzladığımız gibi layıkıyla ileriye taşıyacağız.” 

GÜLAÇAR: GENÇLERİMİZ SAHAYI BİR DAKİKA BİLE BOŞ BIRAKMADI

Deprem felaketindeki yardımlaşma ile ilgili konuşan AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Diyarbakır ve Adıyaman'da görevlendirildik. Orada çok ciddi gayretler gösterdik. Yaklaşık 15 gün boyunca orada en ücra köylere bile ulaşıp vatandaşların dertlerini dinledik. 30 gündür enkaz başında bekleyen bizim STK, dernek ve gençlik kurumlarımızdır. Onların acısını birlikte yaşadık. Muhalefet bunları görmüyor ve kötülemeye başlıyor. Van tüm deprem bölgesinde şanla ve şerefle bizi temsil ettiler. Gençlerimiz sahayı bir dakika bile boş bırakmadı” dedi. 

ARVAS: ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRDİK

2018 seçimini hatırlatan AK Parti Van Milletvekili Abdullahat Arvas, “2018 yılında 3 vekil seçtik ve Van:ın yararına da hep çalıştık. Zorlu bir süreç geçirdik ve üstesinden geldik. Biz doğruyu hep kendimize ders bildik ve yolumuza hep öyle devam ettik. Önümüzde seçim var, inşallah bu seçimde sayımızı daha da artıracağız” ifadelerini kullandı.  

Türkiye, İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerini durdurdu! Türkiye, İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerini durdurdu!

TÜRKMENOĞLU: BENİMLE YOL YÜRÜYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Van İl Eski Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise şunları söyledi:  “47 bine yakın deprem şehidimiz var. Dünyanın en büyük felaketini yaşadık. Tez zamanda eski günlerimize dönmeyi temenni ediyoruz. 2018 seçimde 3 vekilimizle yol aldık ve güzel işler çıkardık. Van'a büyük gayret ve emekleri var. Bunun yanında 7 belediye başkanımız sahada çalışıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. 13 ilçe başkanlarım, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımla da çalıştık ve makam geçicidir kalıcı olan yapılan işlerdir. Herkes müthiş işler yaptı. Benimle yol yürüyen herkese teşekkür ederim”

Editör: TE Bilisim