YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

AK Parti, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerde yarışacak Van Büyükşehir belediye başkan aylarını açıklamasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. AK Parti Tuşba İlçe Başkan adaylığına aynı zamanda ilçeden aday adayı olan Süleyman Oflas gösterildi.

AK PARTİ TUŞBA'DA DENEYİMLİ SİYASETÇİ OFLAS'I ADAY GÖSTERDİ

AK Parti Tuşba İlçe Başkan adaylığına aynı zamanda ilçeden aday adayı olan Süleyman Oflas’ı aday gösterdi. AK Parti Van İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa edip Tuşba Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Oflas yıllardır siyasetin içerisinde. Oflas aynı zamanda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Tuşba, Muradiye ve Çaldıran ilçe Koordinatörlükleri, 2018 Genel ve 2019 Yerel seçimlerde Tuşba SKM; 5 yıl boyunca da Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulundu.

SÜLEYMAN OFLAS KİMDİR?

Süleyman Oflas, 09.11.1974 yılında Van'ın Tuşba ilçesinde doğdu. İnşaat Mühendisi olan Oflas, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler Fakültesinde İşletme Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yaptı. İzmir, Ankara, Konya ve Van illerinde kendi alanında Mühendis, saha mühendisi ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER