Sahada yoğun bir çalışma veren Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda Van’da gelecek dönemki yönetim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arvas’ın konuşmasında kayyum konusu dikkat çekerken, ikinci partiden kazanan ismin olası bir senaryoda başkan olması gibi iddialarla ilgili soruya net bir cevap verdi. Kayyum konusunda da flaş bir açıklama yapan Arvas, “Bizim için önemli olan davamızdır. Ülkemizin ve memleketimizin gelişmesi, kalkınması ve daha iyi yerlere gelmesi için gayret sarf ediyoruz. 2019 seçimlerinde KHK’lı olan kişiler aday gösterildikleri için kayyum atanarak ikinci partiye verildi. Bana göre kayyum dönemi bitti. Ben şehrimde kazanmak istiyorum. Biz kazanmak için yola çıktık. Kayyum atanacağımı düşünsem bu kadar çalışmam, performans sarf etmem. Bugün tüm teşkilatımızla sahada vatandaşlarımızı ziyaret ederek desteklerini istiyoruz. Madem kayyum atanacak kendimi neden bu kadar yıpratayım ki, biz Van’ı kazanarak halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Arvas Manşewttetete (7)

ARVAS: “BEN KAYYUM OLARAK ATANMAK İSTEMİYORUM”

Kayyum olarak atanmak istemediğini ve sandıktan zaferle çıkmak istediğini dile getiren Arvas, “Ben kayyum atanmak istemiyorum. Seçimleri kazanmak istiyorum. Bileğimizin gücüyle, alnımızın akıyla, halkımızın teveccühüyle, teşkilatlarımızın desteğiyle sandıktan zaferle çıkmak istiyorum. Niyetim budur, farklı okuyanlar varsa onların derecesine gelmedim, gelmem çünkü ben 670 yıllık bir aileye mensup olan biriyim. Ailemin geçmişi Bahçesaray’da başlamış, bütün ilçelerde aile fertleri var. Devletin birçok kademesinde okumuş, görev almış eğitimli bir aileye mensubum. Şu an ülkemizin birçok ilinde akademisyen olarak hizmet edenler var. Arvas ailesi olarak ülkemize ve ilimize hizmet etmişiz. Vanlı bir aileyiz. Herkesim tarafından saygı gören bir aileyiz. Buna layık olmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İnsanız mutlaka hatalarım olabilir ama asla ihanetim olmaz. Şahsi menfaatimde yok” ifadelerini kullandı.

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

Arvas Manşewttetete (5)

ARVAS: KAZANACAĞIMA İNANIYORUM

Kazanacağına inandığını dile getiren Arvas, “Kazanacağıma inanıyorum. Halk şehir gelişsin istiyor, halk yoruldu. Ya bu şehir 5 yılda gelişecek ya da 5 yılda kaybı olacak. Şehir gelişmezse esnaf, tüccar, yatırımcı kazanamaz. Van çok güzel ama belediyecilik hizmetlerinden geri kaldı. İnşallah kazanacağıma inanıyorum. Ülke genelinde seçim havası yok. Stat, otogar, sebze hali, yol belediyenin işidir. Eğer kazanırsak ricacı değil icracı olacağız. Daha önce neden yapılmadı diyorlar. Belediye bizde değildi ki yapalım” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ