Geçtiğimiz aylarda AK Parti’nin İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Yavuz Kuşan, ilçe yönetimini belirledi. AK Parti Genel Merkezine sunulan yönetim kurulu listesi parti merkezinden onay alırken, yönetimde dikkat çeken isimler de yer aldı. Güçlü kadroda yer alan Vanspor FK Başkan Yardımcılığı ve Asbaşkanlığı yapan, iş insanı Akın Dinçer, hem başkan vekili hem de siyasi ve hukuk işleri başkanı olarak atandı.

“İPEKYOLU, VAN’IN SADECE KALBİ DEĞİL, AYNI ZAMANDA BEYNİDİR”

Programda konuşan Akın Dinçer, “Yeni yönetim yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Yavuz Kuşan’ın gücüne güç katacak. İpekyolu eskisinden daha güçlü olacak.  İlçemiz bölgenin en büyük ilçeleri arasında yer alıyor. Gece nüfusu 400 bin olan ilçemizin gündüz nüfusu 800 bini buluyor. İpekyolu Van’ın sadece kalbi değil, aynı zamanda beynidir. İpekyolu Van’da sadece bir nesne değil, öznedir. İpekyolu’nu ak İpekyolu yapmaya kararlıyız.” 

“BU İLÇE İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”

Tasarı kabul edildi! TikTok yasak geliyor Tasarı kabul edildi! TikTok yasak geliyor

İyi ve mutlu bir İpekyolu istediklerini belirten Dinçer, şunları kaydetti: “ Allah başımızı dik ve çalışmalarımızı daim etsin. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde de daha güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Motivasyonumuzun arttığı iki aylık bu süreçte belediyeyi almak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu ilçe için hayallerimiz var.  Gençler, kadınlar ve vatandaşlarımızın daha rahat yaşamaları için hayallerimiz var.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM