TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor geçen hafta Nazilli maçında son saniyesinde yediği golle 2 puan kaybetmişti. Bu hafta İzmir'de Altınordu’ya konuk olacak olan Vanspor, Altınordu’yu yenerek yeni bir seri yakalamanın peşinde. Taraftarlar da bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Altınordu-Vanspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte Altınordu-Vanspor maçına dair tüm detaylar…

VANSPOR, ALTINORDU’YU YENEREK RAHAT BİR NEFES ALMAK İSTİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup zirve mücadelesi veren Vanspor, yarın İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu’ya konuk olacak. Vanspor’da geçen hafta Nazilli maçında son saniyesinde yediği golle 2 puan kaybetmişti. İyi bir başlangıç yapmak isteyen Vanspor, Altınordu’yu yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

ALTINORDU DÜŞME HATTINDAN KURTULMAK İSTİYOR

Zor günler geçiren Altınordu ise düşme hattında bulunuyor. Seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Altınordu, Vanspor’u mağlup ederek düşme hattından kurtulmak istiyor. Beyaz Grup’ta Altınordu 11 puanla ligde 17. sırada yer alırken Vanspor ise Lider Esenler Erokspor’un 6 puan gerisinde 3. Sırada yer aldı.

ALTINORDU-VANSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta 15.hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Vanspor’da geçen hafta Nazilli maçında son saniyesinde yediği golle 2 puan kaybetmişti. İyi bir başlangıç yapmak isteyen Vanspor, Altınordu’yu yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Vanspor zorlu maça çıkarken taraftarlar da bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maça günler kısa bir süre kala maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Altınordu-Vanspor maçı 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

ALTINORDU-VANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Zirveyi yakından ilgilendiren Altınordu-Vanspor maçı Van TV’den ve Van TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 16. Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak Altınordu-Vanspor maçını Süleyman Bahadır yönetecek. Süleyman Bahadır’ın yardımcılıklarını Hasan Cebeci ve Mehmet Şenkaya yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muammer Sarıdağ olacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER -HABER MERKEZİ