TFF 2.Lig Kırımızı Grup’ta Amedspor, şampiyon olarak tarihinde ilk kez 1.Lig’e çıkma başarısını gösterdi. Amedspor, 11 yıl aradan sonra şampiyonluk özlemine son verirken kente bayram havası yaşattı. Şampiyonluk kupası kente ulaşırken Amedspor’un Kupa töreninin tarihi ve kupa töreninde sahne alacak sanatçılar da belli oldu. İşte kupa töreninin detayları

Van’da derbi coşkusu! Van’da derbi coşkusu!

ŞAMPİYONLUK KUPASI DİYARBAKIR'DA

Kırmızı Grup'ta son maçta şampiyonluğunu ilan eden Amedspor şampiyonluk kupasına kavuşuyor. Taraftarların özlemle beklediği kupa TFF Diyarbakır Temsilciliği'ne getirildi.

KUPA TÖRENİNDE TARİH VE SAAT DEĞİŞTİ

TFF 2.Lig Kırımızı Grup’ta şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen Amedspor'un kupa töreninin tarihi ve saati değişti. Amedspor, kutlamaların daha önce cuma günü yapılmasını kararlaştırırken kupa töreni cumartesi günü saat 17:00'ye ertelendi.

Amedspor’dan yapılan resmi açıklamada; "Şehir dışından ve yurtdışından gelecek katılımcıların ve taraftarlarımızın zorluk yaşamaması için şampiyonluk kutlamamızı cumartesi günü saat 17:00'ye almış bulunmaktayız" Denildi.

İŞTE KUPA TÖRENİNE SAHNE ALACAK SANATÇILAR

Amedspor’un 11 Mayıs'ta saat 17.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda düzenleyeceği kupa törenine katılacak sanatçılar da belli oldu. Kupa töreninde sahne alacak sanatçılar; Xêro Abbas, Azad Bedran, Pervin Chakar, Bajar, Jehrmar, Helim Omeri ile Dj Ramazan Karakaş katılacak.

Amedspor’un sosyal medya hesabında yapılan açıklamada; “Kupa törenine Xêro Abbas, Bajar, Azad Bedran, Pervin Chakar, Jehrmar, Helim Omeri ile Dj Ramazan Karakaş katılacak.” Denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ