Keçiören ilçesinde, belediyeye ait EGO otobüsü, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

ART ARDA KAZA

Yolda aniden hızlanan EGO otobüsü, önünde bulunan hafif ticari araca çarptı.

Kontrolden çıkan hafif ticari araç, önünde bulunan iki otomobile çarparak durabildi.

SPK, Zeray GYO'nun halka arzına onay verdi: Halka arz fiyatı belli oldu!
SPK, Zeray GYO'nun halka arzına onay verdi: Halka arz fiyatı belli oldu!
İçeriği Görüntüle

20 YARALI

Yoldan çıkan EGO otobüsü ise üst geçidin beton bariyerine çarptı

Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı

YARALI ŞOFÖR KURTARILDI

Öte yandan, çarpışmanın etkisiyle otobüs şoförü araç içerisinde sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin 15 dakikalık çalışmasının ardından şoför bulunduğu yerden çıkartıldı.

"İNSANLAR YERE SAVRULDU"

Kaza esnasında otobüste bulunan Emine Asa isimli yolcu, "Birden yüksek bir ses geldi. Allah'a şükür bana bir şey olmadı. Çarpışmanın etkisiyle güvenlikle karşı karşıya geldik. Çoğu insan yere savruldu" dedi.

"15-20 KİŞİ YERE SERİLİYDİ"

Olay yerine geldiğinde otobüsün boşaltıdığını söyleyen Kalender Dereli, "Bir yandan 15-20 kişi yerde seriliydi, yaralıydı. Artık otobüsün dikkatsizliğinden mi oldu ne diyebiliriz bilmiyoruz. Otobüs iki kere vurmuş bizim biraderin arabasına, dengesini kaybediyor, ondan sonrası durum bu şekilde. Sonradan gönderdik, biz geldiğimizde yerlerde oturuyorlardı. Onların fazla bir şeyi olmadığı için diğerlerine müdahale ettiler. Babasıyla beraber Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi" diye konuştu.

Bölgede sağlık, polis ve diğer ekipleri çalışmaları sürüyor.

Kaynak: ENSON HABER