Petrol ve dolar kurundaki harekete göre belirlenen akaryakıt fiyatları için indirim haberi geldi. Ocak ayında yeniden yükselişe geçen motorin litre fiyatı bu gece değişti. Cuma günü fiyatlar bir kez daha gerileyecek. Güncel akaryakıt fiyatları bugün de merak edilirken ‘motorin, akaryakıt, benzin fiyatı ne kadar, motorinin litresi kaç TL?’ soruları araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR

Motorin fiyatlarına 2 Şubat’ta gelen 1 lira 2 kuruş indirimden sonra bir indirim daha geliyor. Sektör kaynaklardan alınan bilgiye göre; Bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorine 65 kuruş daha indirim geliyor.

LPG'YE ZAM YOLDA

03 Şubat Cuma gününden geçerli olmak üzere LPG grubunda 1,07 TL fiyat artışı bekleniyor. Fiyat değişikliğinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir.

PETROL FİYATLARINDA SON DURUM

Geçtiğimiz hafta 89 dolara çıkarak son 6 haftanın en yüksek seviyesini gören Brent petrol dün geriledi. Ancak bu sabah güne yükselişle başlatan brent petrol fiyatı yüzde 1’e yakın primlenerek 83,5 dolardan işlem görüyor.

İSTANBUL'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21,14 TL

Motorin: 22,48 TL

ANKARA'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21,34 TL

Motorin: 22,67 TL

İZMİR'DE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21,28 TL

Motorin: 22,73 TL

VAN’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 22,17 TL

Motorin: 23,59 TL

Editör: TE Bilisim