“HALKLA BERABER VAN’A HİZMET EDECEĞİZ”

Arvas, Van’a hizmet edeceklerini aktararak, “Biz Allah nasip ederse 31 Mart’ta büyükşehir ve 13 ilçeyi kazandığımızda halkımızın umudu, gayesi, hedefi ve halkla beraber Van’a hizmet edeceğiz. Biz halkımızı aldatmayacağız. Halkımızın hakkı, hukukunu başkasına peşkeş çekmeyeceğiz. Hak ve adalet içerisinde beytülmal olacağız. Van’ın mimarı olacağız. Sadece 5 yıl değil biz hayatımızı ortaya koyduk. Konumuz, felsefemiz, düşüncemiz budur. Allah bizi bu yoldan ayırmasın. Bizi mahcup etmesin. Hep beraber Van’a sahip çıkmaya ihtiyacımız var. Sizlerle beraber yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Van Balığının tersine göçü başladı! Van Balığının tersine göçü başladı!

D S C F1251

“VAN’IN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ”

Kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm noktasında gayretle çalışacaklarını dile getiren Arvas, “Biz samimiyetle çalıştık, alnımız aktır. Mahallelerimizi geziyoruz. Milletimizin içindeyiz. Biz kentimize, memleketimize, partimize, bize inananlara leke getirmedik. Başımız eğmedik, eğmeyeceğiz. Kim iftira atarsa atsın bizim defterimiz açıktır, dosyamız ortadadır. Yaptıklarımız ortadadır. Dersimizi iyi çalıştık. Van’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Çözme noktasında da gayretle çalışacağımıza inanıyoruz” diye aktardı.

D S C F1249

BU DEFA BİR ÇIKIŞ NOKTASIYNDAYIZ

Arvas, halkın kendi evladına sahip çıkacağını belirterek, “20 yıldır Van’ı iktidarla buluşturma hasreti hepimizin içinde var. Bu defa çıkış noktasındayız. Hizmet noktasında, memlekete sahip çıkma noktasında, memleketin kendi evladına sahip çıkma noktasında inancım tamdır. İnanıyoruz ki halkımız bu defa sandığa gidecek. Oyunu kullanacak. Projelerimizle beraber şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER