Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde konuştu. Güray yaptığı konuşmada yerel seçimlere dikkat çekerek, “Van’ı marka şehir yapmak istiyoruz, tek gayemiz budur” dedi. 

“VAN’I MARKA ŞEHİR YAPMAK İSTİYORUZ”

Güray, Van’a hizmet etmek istediklerini dile getirerek, “Herkes biliyor ki Türkiye Cumhuriyetinde belediyecilik 1994 ruhuyla, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir şekil almıştır. İşte bugün biz de 15 yıl sonra yeniden tekrar Van Büyükşehir Belediyesini AK Parti’nin liyakatli kadrolarıyla tekrardan kazanarak Van’ımızı Orta Doğu’nun ve Orta Asya’nın kavşak konumundaki memleketimizi marka şehri yapmak istiyoruz. Tüm amacımız, gayemiz budur. Bizim başkaları gibi hesabımız, kitabımız yoktur. Bizler hiç kimseyi ötekileştirmeden, dünden bugüne nasıl ki kardeşçe yaşamışsak yine aynı kardeşlikle hep beraber bu memlekete hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

“BİZİM BÜTÜN AMACIMIZ VAN’A HİZMET ETMEK”

Güray, hizmetin AK kadroların işi olduğunu belirterek, “15 yıl önce biz maalesef Van Büyükşehir Belediyesini kaybetmiştik ama bugün AK kadrolarla 13 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayımızla tekrardan Van’ı AK Parti ile kavuşturacağımıza yürekten inanıyoruz. İnşallah başta büyükşehir belediye başkan adayımız Abdulahat Arvas olmak üzere 13 ilçemizde meclis üyelerimizle birlikte güçlü bir yerel yönetimler oluşturarak elimiz güçlü bir şekilde, alnımız dik bir şekilde önce Bakanlarımızın sonra sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına çıkıp hükümetimizin tüm yatırımlarını yerelle birleştirmek için mücadele edeceğiz. Bizim bütün amacımız Van’a hizmet etmek. Herkes de hizmetin bizim işimiz olduğunu biliyor. Hizmet AK kadroların işi” diye aktardı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER