Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Başkan Tanış, uzun uğraşlar sonucunda Gürpınar’a 112 TOKİ konut ve işyerinin yapılacağı müjdesini verdi. İlçede artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla TOKİ tarafından ilçeye kazandırılacak projeye ilişkin görüşme gerçekleştiren Başkan Tanış, TOKİ tarafından ilçeye 112 konutun ve iş merkezinin yapılacağının müjdesini verdi.

“112 KONUT VE İŞ YERİ İÇİN YAPIM İHALESİ OCAK AYINDA YAPILACAK”

Projesi tamamlanan konutların yakın zamanda TOKİ tarafından ihale edileceğini belirten Başkan Tanış, “Ocak ayının başlarında 112 konut ve iş yeri için yapım ihalesi olacak. Gerek belediyemizce yapımı devam eden 126 konut ve iş yerlerinin gerekse de TOKİ tarafından yapılacak yeni projenin ilçemizin kalkınması ve büyümesi için son derece önemli çalışmalardır.

“UYGUN ŞARTLARDA KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI SUNACAĞIZ”

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a ilçede yoğun ilgi Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a ilçede yoğun ilgi

Gelecek vizyonumuzun bir parçası olarak değerlendirdiğimiz konut projeleri sayesinde ev sahibi olmak isteyen ailelerimize uygun şartlarda konut sahibi olma fırsatı sunacağız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a tüm ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize konut kazandırmaya ve değer katmaya durmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ