TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Ankaraspor ile karşılaştı. Vanspor, erteleme maçında Ankaraspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atarak hem lider Erokspor ile puan farkını 2’ye indirdi hem de şampiyonluğa tutundu.

BERKE DEMİRCAN VANSPOR’A HAYAT VERDİ

Vanspor'dan Ankaraspor Demirspor'a yarım düzine gol! Vanspor'dan Ankaraspor Demirspor'a yarım düzine gol!

Beyaz Grup’ta şampiyonluğu yakından ilgilendiren erteleme maçında Vanspor-Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor’un iki gölünü de atan Berke Demircan hem galibiyeti getirdi hem de Vanspor’un şampiyonluk umudunu son iki haftaya taşıdı. Vanspor’da Berke Demircan 74. Dakikadaki gölüyle önce berberliği yakaladı ardından Berke Demircan 90+1’de bir kez daha sahneye çıkarak Vanspor’a galibiyeti getiren gölü atarak Vanspor’a hayat verdi.

VANSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU BUCA-EROK MAÇINA BAĞLI

Vanspor, şampiyonluk yolunda kritik eşiği aşarken lider Esenler Erokspor ile olan puan farkını 2 indirdi. Ligde final niteliğinde son 3 haftaya girilirken 21 Nisan pazar günü oynanacak olan Bucaspor-Erokspor maçı öncesi Bucaspor ve Vanspor’un maçlarını kazanması halinde Vanspor, liderliğe yükselecek ve kalan 2 maçını kazandığı takdirde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ