Trendyol 1.Lig’de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Dev derbide Beşiktaş Tüpraş Stadyumunda Galatasaray’ı konuk edecek. Cumartesi günü saat 20.00’de Dolmabahçe'de oynanacak olan dev derbinin hakem dörtlüsü belli oldu.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİNİN HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray, cumartesi günü Dolmabahçe'de kozlarını paylaşacak. Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak karşılaşmada Ozan Ergün'ün düdük çalacağı açıklandı. Ozan Ergün, 2026 yılında FIFA kokartı aldı. 34 yaşındaki hakem kariyerinde ilk derbi mücadelesini yönetecek. Bu sezon Ozan Ergün, Beşiktaş ve Galatasaray'ın 3'er maçını yönetmiş olup, her iki takım da onun yönettiği maçları kazanmıştır.

OZAN ERGÜN'ÜN İLK KEZ DERBİ YÖNETECEK

2026 yılında FIFA kokartını takan 34 yaşındaki hakem, kariyerinde ilk kez bir derbi mücadelesinde görev alacak. Ozan Ergün, bu sezon şu ana kadar 11 Süper Lig karşılaşmasına atandı. Ergün’ün yönettiği bu 11 maçın 3’ü Beşiktaş, 3’ü de Galatasaray’ın mücadeleleriydi. FIFA kokartlı hakemin yönetiminde siyah-beyazlılar ve sarı-kırmızılılar tüm maçlarını kazandı.

Ozan Ergün’ün bu sezon görev aldığı Beşiktaş ve Galatasaray maçları şöyle:

Galatasaray: 3 - Fatih Karagümrük: 0

Galatasaray: 3 - Gençlerbirliği: 2

Çaykur Rizespor: 0 - Galatasaray: 3

Konyaspor: 0 - Beşiktaş: 3

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş: 1 - Kayserispor: 0

Beşiktaş: 4 - Göztepe: 0

Kaynak: HABER MERKEZİ