Türkiye 31 Mart yerel seçimlerinin havasına girmişken, Ankara kulislerinde yeni kabine iddiaları konuşulmaya başlandı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını istediği iddia edildi. Kabine değişikliği kulislerini Erdal Sağlam yazdı.

BAZILARI KENDİ İSTEĞİYLE BAZILARI İSTEMEDEN...

Gazeteci Erdal Sağlam, bazı bakanların kendi istekleriyle, bazılarının da ise başarısız görüldükleri için görevden ayrılacağının konuşulduğunu aktardı. Sağlam, Kabine değişikliği için 3-4 bakanın isminin konuşulduğunu yazdı.

ŞİMŞEK'LE UYUMLU ÇALIŞACAK...

Sağlam, kabinede bazı bakanların Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le uyumlu çalışmadıkları için yerlerine, Şimşek'le uyumlu isimlerin atanmasının beklendiğini ifade etti.

PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza

ŞİMŞEK'TEN RAHATSIZLAR AMA...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in emekli zammı ve ikramiyesi gibi konulardaki katı tutumu nedeniyle partide tepkiler olduğunu belirten Sağlam, Şimşek'in seçimden sonra görevden alınacağı iddialarına ihtimal vermediğini söyledi.

ÖMER BOLAT ERDOĞAN'DAN AFFINI İSTEDİ

Erdal Sağlam, "Ayrılacağına kesin gözüyle bakılan isimlerin başında Ticaret Bakanı Ömer Bolat geliyor. (...) Hatta konuyu Cumhurbaşkanı'na iletip, affını istediği söylentileri de kulislerde dolaşıyor. Bakan Bolat'ın yanında, haklarında daha az konuşulsa da, Cumhurbaşkanı'nın başarısız gördüğü birkaç bakanın daha ismi geçiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İNTERNET HABER