Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Örnekevler Mahallesi Kocatepe Parkı bölgesinde meydana geldi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

M.T.'nin, boşanma aşamasında olduğu eşi K.T. ile kayınvalidesi E.K. ve baldızı A.Ç.'yi tabancayla ateş ederek, bacanağı R.Ç.'yi ise tabancanın kabzasıyla başına vurup yaraladıktan sonra kaçtığı belirlendi.

İKİ KADIN ÖLDÜ

Muharrem Türkan'ın tabancayla vurduğu boşanma aşamasındaki eşi Kübra Türkan (26) ile kayınvalidesi Elvida Karadeniz (62), kurtarılamadı. Anne ile kızın cenazesi otopsi işlemleri için morga konuldu.

İKİ KİŞİYİ YARALANDI

Muharrem Türkan’ın açtığı ateşte yaralanan baldızı Ayşegül Çankaya (31) ile tabancanın kabzasıyla başına vurduğu bacanağı Ramazan Çankaya'nın (34) tedavileri ise sürüyor. Ayşegül Çankaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KATİL ZANLISI GÖZALTINA ALINDI

IBAN’la bu hatayı yapana hapis cezası!
IBAN’la bu hatayı yapana hapis cezası!
İçeriği Görüntüle

Polisin çalışması sonrası yakalanan M.T. ise gözaltına alındı. Muharrem Türkan’ın polis merkezindeki işlemlerinin tamamlandığı ve sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Kaynak: DEMİRÖREN HABER AJANSI