Kurşunluoğlu, başvuru formunu AK Parti Gürpınar koordinatörü Şeref Gültepe ve İlçe Başkan vekili Garbi Erdoğan’a teslim etti. Kurşunluoğlu, yaptığı açıklamada, Gürpınar’ın kalkınması ve gelişmesi için hizmet etmek istediğini söyledi. “Gürpınar’ı daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir ilçe yapmak için projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için AK Parti çatısı altında belediye başkanlığına aday adayı oldum.” dedi.

Şehrivan gündeme getirmişti, Van büyükşehir Eşbaşkanı Neslihan Şedal müjdeyi verdi! Şehrivan gündeme getirmişti, Van büyükşehir Eşbaşkanı Neslihan Şedal müjdeyi verdi!

Gürpınar’lıya hizmet için  çalışacağız

Kurşunluoğlu, inşaat mühendisi olarak birçok altyapı ve üstyapı çalışmasına imza attığını belirtti. “Gürpınar’ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözmek ve ihtiyaçları karşılamak için elimden geleni yapacağım. Gürpınar halkının desteğiyle başarılı olacağıma inanıyorum.” diye konuştu. Kurşunluoğlu, Gürpınar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini de ön plana çıkarmak istediğini ifade etti. “Gürpınar, Türkiye’nin yüzölçümü olarak en büyük ilçesi, Hoşap bölgesinden Havasor ovasına, Havasor ovasından Norduz’a kadar her bir Gürpınar’lıya hizmet için  çalışacağız. İlçemiz tarihi ile doğası ile Van’ın güzide ilçelerinden bir tanesi bizde  bu güzellikleri daha çok tanıtmak ve turizme kazandırmak için çalışacağız.” dedi. Kurşunluoğlu, son olarak Gürpınar halkına teşekkür ederek, “Bana gösterdikleri ilgi ve güven için çok teşekkür ediyorum. Partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunan yol arkadaşlarımı da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Cevdet Kurşunluoğlu Kimdir

Van’ın Gürpınar ilçesinde doğan Cevdet Kurşunluoğlu, ilk ve orta öğrenimini Gürpınar’da tamamladı. Lise öğrenimini Van Atatürk Lisesi’nde bitirdikten sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Şu anda serbest mühendislik yapmakta ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) meclis üyeliği görevini sürdürmektedir. Avukat Sevilay Kurşunluoğlu ile evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ