Aylarca heyecanla beklenen ve rekor bir katılımın olduğu 14 Mayıs seçimleri sonuçlandı. Yapılan bilgilendirmeye göre, Cumhurbaşkanı adaylarının yüzde 50+1 şartını geçememesi nedeniyle milyonlarca seçmen, 28 Mayıs'ta bir kez daha sandığa gidecek.

ÖNCE TEKNOLOJİ BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

CHP Genel Merkezi'nde yaşanan hareketlilikte, görevlerin başındaki isimler değişmeye başladı. İlk olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı.

Şehrivan gündeme getirmişti, Van'da Turizm Şube Müdürlüğü açıldı! Şehrivan gündeme getirmişti, Van'da Turizm Şube Müdürlüğü açıldı!

SEÇİM KAMPANYASI İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU'NDA

Ardından kulis bilgisi olarak bir ekibin daha işine son verildiği öğrenildi. Buna göre seçim kampanyasını yürüten ekip kovuldu. Böylelikle ikinci turda seçim kampanyasının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na emanet edilmesine karar verildi.

MEHMET ALİ YÜKSEL BAŞDANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) nezdinde "Siyasal İşler ve Seçim Propagandası" konusunda çalışmalar yürütmek üzere Mehmet Ali Yüksel, Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Ali Yüksel’i Siyasi İşler ve Seçim Propagandası’ndan sorumlu Başdanışman olarak görevlendirdi.

Görevlendirme yazısında, “Sayın Mehmet Ali Yüksel, CHP nezdinde ‘Siyasi İşler ve Seçim Propagandası’ konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirmeniz uygun görülmüştür” denildi. Yüksel, 2015-2019 arasında İstanbul’da CHP Kağıthane İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Onursal Adıgüzel'in istifasının ardından Yüksel'in, seçimde ikinci tur çalışmalarını yöneteceği ifade edildi.

Editör: Necmettin Dursun