Beşiktaş'ta taraftarı heyecanlandıran Mohamed Salah iddiası gündemin ilk sıralarına yerleşti. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı'nın, dünyaca ünlü yıldızın transferi için yoğun mesai harcadığı öne sürüldü.
ADALI, SALAH'IN MENAJERİYLE YENİDEN GÖRÜŞECEK
Tivibuspor yorumcusu Doğan Gündoğdu'nun verdiği bilgiye göre Serdal Adalı'nın, Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas ile bir araya gelerek transferin tüm detaylarını masaya yatırması bekleniyor. Görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde, transfer sürecindeki önemli pürüzlerin ortadan kalkabileceği ifade ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA SALAH TRANSFERİNE İLGİLİ
Öte yandan Gündoğdu, verdiği bilgide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da süreçle yakından ilgilendiğini belirtti. Erdoğan'ın, Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkı sağlayabileceği değerlendirilen bu olası transfer hakkında Başkan Serdal Adalı'dan bilgi aldığı öne sürüldü.
SALAH İÇİN 'ITALIANO İLE GÖRÜŞTÜ' İDDİASI
Beşiktaş'ın transferi için şartları zorladığı Salah ile ilgili Fanatik gazetesinde de dikkat çeken bir bilgi paylaşıldı. Haberde Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano ile bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü ve iki ismin görüşmesinde takımın yapısı, oyun sistemi ve kulübün gelecek hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu iddia edildi. Beşiktaş'ta Salah ile ilgili gün içinde ve yarın da sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.





