Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mamak-Altındağ mitinginde Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi üzerine konuştu.

"NİYE ÇEKİLDİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

"Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş, niye çekildi anlamak mümkün değil." diyen Erdoğan, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"KEŞKE BU YARIŞ SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM ETSEYDİ"

Cumhurbaşkanlığı yarışının devamıyla ilgili sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi, bilemiyorum." dedi.

"BİZ YOLA DİĞERLERİ İLE DEVAM EDİYORUZ"

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

Önemli olanın milletin vereceği karar olduğunu da sözlerine ekleyen Erdoğan, "Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar." şeklinde konuştu.

"NE OLDU DA ÇEKİLDİ, BİLEMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş, niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi, bilemiyorum. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar." dedi.

Editör: Necmettin Dursun